De döda är på Facebook?

Jag skrev ju att jag gärna ville att de döda skulle kunna ge sig till känna på band men att jag var så trist att jag krävde bevis. Sedan försökte jag länka det inlägget till min facebook-sida. Två gånger. Men det försvann gång på gång. Var det månne de döda som läst mitt inlägg och tänkt:
”Hon ville ha bevis. Hon ska få bevis.”
Men jag vet inte varför de käkade upp min kommentar kring ett Fragglarna-klipp samtidigt.
Nå, jag böjer ödmjukt mitt huvud inför saker jag inte förstår.
(När det gäller tekniska förunderligheter i datavärlden krälar jag dessutom tillintetgjord i stoftet. Datadjävulen har, åtminstone tillfälligtvis, slagit mig till marken.)

Det jag ville ha sagt om Fragglarna, och som det ju vore synd om det gick förlorat för världen, var att jag fick en extremt stark smak av varma mackor med skinka och kantareller när jag hittade det här klippet på YouTube. En smak så stark att jag nästan började tugga.

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Ja där ser man. Att de döda talar på band är kanske ungefär lika märkligt som att datorn äter upp det man skrivit och ungefär lika oförklarligt.
Skatan sa…
Jaså ... skinka och kantareller. Jag fick ingen smak alls av några varma mackor eller något ... Var det ett tecken månne?

Nej skämt åsido ... jag letar själv ständigt tecken efter "mina" döda som jag så gärna vill ha kontakt med.

Kram!
Loll sa…
Japanerna är övertygade om att det finns andar i datorerna. Hörde jag på radio. I datorerna! Där vi nu förtiden skyfflar in alla våra ord och tankar och upplevelser. Kanske inte så främmande tanke... och då får man ju en förklaring till det att just saker försvinner..

Populära inlägg