Motvals

I dag pratade jag länge och ingående med en arbetskamrat om hur jag ska äta bättre, mindre och nyttigare och hänge mig åt olika träningsformer för att i lugn och sansad takt tappa några kilon.

När jag hade pratat färdigt om det tog jag min ryggsäck med träningskläderna på ryggen, marscherade med raska steg förbi gymmet och in i glassbaren mitt emot och köpte en stor våffla mjukglass med polka strössel.
Och nej, jag gick inte tillbaka och in i gymmet när jag hade tryckt i mig glassen, jag gick hem.

När jag kom hem dammsög jag inte som jag hade planerat utan bestämde mig istället för att inte dammsuga i morgon heller.
Men jag vattnade blommorna på altanen. De verkar inte ha tagit någon skada av mina svordomar under deras planterande utan frodas fint. Men de kanske är god näring i svavel.
Jag vattnade inte blommorna inomhus.

Jag har också bestämt mig för att inte börja på yoga och att sluta tjata om att jag ska börja på yoga. Det räcker med att träna på gym två gånger i veckan, där får jag både kondition och styrka på en gång. Så det så.
Ibland räcker det tydligen med att inte träna på gym utan äta mjukglass istället.

Sist men inte minst bestämde jag mig för att sluta tjata om att gå ned i vikt hela tiden. Gör det eller håll käften! Var mitt kloka råd till mig själv.

Kommentarer

skogsnuvan sa…
hi hi ibland är du riktigt riktigt rolig
Skatan sa…
Fint nytt fräscht utseende igen ... och ett härligt inlägg ... jag ska banne mig också sluta tjata om min förbannade viktuppgång och antingen göra något åt den eller gilla läget :-)

Kram på dig ...
Loll sa…
Igenkänningsfaktor 100 procent 😊

Populära inlägg