Nerskärningar

Har inte sett så mycket av den här ekonomiska krisen när jag har varit ute i verkligheten. Köpcentren är fortfarande sprängfulla med folk som handlar och handlar och handlar. Min egen ekonomi är alltid i kris och det enda jag shoppade när jag och min väninna var i Stockholm i helgen var fem par strumpor. Nu åkte vi en trevlig båttur istället, all lycka är ju inte materiell.

I Stockholm såg jag emellertid ett konkret exempel på krisens verkningar: Utanför Åhléns brukar det stå en grupp sydamerikanska indianer och spela panflöjt. I lördags fanns där bara en cd-spelare som spelade panflöjt och en kvinna som satt bredvid spelaren. Jag är inte ens säker på att kvinnan hörde till cd-spelaren men det verkade logiskt. Snacka om nedskärningar om omstruktureringar.



Med Windows Live kan du ordna, redigera och dela med dig av dina foton.

Kommentarer

Skatan sa…
Nej all lycka är verkligen inte materiell men det är klart ... pengar är aldrig så dumt ändå. Man kan ju göra en del som gör att man känner sig lycklig utan att handla sig sönder och samman.

Men jag har också läst i tidningarna att den stora finanskrisen har fått folk att tokshoppa i stället för att spara ... lite nervöst så där eller kanske beroendeshopping för att stilla en eller annan nerv.

Kramar!

Populära inlägg