Hej vad det går!

Som poeten som ringer sitt jobb, säger
"kan inte komma idag"
och deras "varför då, är du sjuk?"
"nej, jag är alldeles för frisk för att arbeta idag,
men jag kanske kommer imorgon,
om jag känner mig sämre."

Bob Hansson, Heja världen!

Tänk vad fort en påskledighet kan gå! Men härligt har det varit. Är hemma i gnällbältet igen och har till och med fått ned julgardinerna och upp något, visserligen urtvättat men mer årstidsneutralt i fönstret. Till min förvåning var gardinerna - de årstidsneutrala - lite dåligt fållade. Jag blev förvånad eftersom jag inte hade sytt gardinerna själv, då hade det varit mindre förvånande om de hade varit dåligt fållade. Om jag hade sytt gardinerna själv hade visserligen det varit så förvånanade att det hade överskuggat allt annat.

Kommentarer

Skatan sa…
ha ha :-)

Känner mig som hemma. Jag har bara gardiner i ett av våra fönster i lägenheten. Och de har jag sannerligen varken sytt eller fållat själv.

Ha det ...

Kramar!
skogsnuvan sa…
Ja där ser man. Visst finns det dagar då man mycket hellre skulle klättra upp i bergen eller ge sig ut på sjön. Skolka ville man göra men är väl aldeles för ordentlig för det och nu är det för sent.
Fålla gardiner är inget vidare så inte är det undra på om det blir lite fusk. Det är ganska mänsligt.
Ps man kan använda häftapparat också men berätta den inte för någon hi hi
Linda sa…
Jag sanerade TV-rumsgardinerna från spindelväv idag och tvättade dem. Det var verkligen skittråkigt att hänga upp dem igen. Extraplus för att de tydligen var strykfria. (Jag törs knappt skriva att jag faktiskt HAR sytt dem själv. Men så är det typ det enda jag faktiskt kan sy med godtagbart resultat)

Populära inlägg