Icke-Bourgogne är ganska ok faktiskt!

Så här länge varade det. Mitt blogguppehåll. Kände ett tag ett djupt ointresse för min blogg och tänkte att det har kanske är det spontana blogguppehållets tid. Men det var bara en villfarelse. Befinner mig alltså i icke-Bourgogne som min väninna kallade mitt semestermål. Har jag verkligen gnällt så mycket över att behöva åka hit stället, tänkte jag och skämdes, bestämde mig för att börja njuta av icke-Bourgogne och gick ut och beställde en kanna sangria. Det är rätt ok i icke-Bourgogne faktiskt. Även efter att sangrian är uppdrucken. Eller för att använda P:s uttryck Det här var det inga ben i. Tänk att bara få vara lat i två veckor! Bara verkligt bortskämda människor gnäller över det. Eftersom vi är i Spanien slipper vi även det vanliga problemet att hinna äta tre mål mat om dagen. Det går utmärkt att äta det sista mitt i natten om man vill. Det kan man inte i Bourgogne om man så viftar med pistol.

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Där ser du. Ibland blir saker mycket bättre än man kunnat föreställa sig och visst är det härligt att kunna gå ut och äta mitt i natten om man vill. Ha det så bra och bara vila och njut för det är du värd
Linda sa…
Även om man inte reser utrikes blir man rejält varm och solstekt i år. Kanonväder här i sverige och 30 grader varmt!Det viktigaste är ju inte var man befinner sig rent geografiskt utan vad man gör av det. Tanka kraft, den behövs till hösten och vintern!
Hanx sa…
...sorry... ;)

Populära inlägg