Årets första promenad

Visst blev det nytt år även här hemma. Vi stod på altanen och tittade på fyrverkerierna och visst kunde man känna en om än svag, krutröksdoft här också. 

På Nyårsdagen gick vi den traditionsenliga nyårsdagspromenaden på okända men ändå hemmamarker. Det såg inte riktigt ut som dagen efter det stora slaget men väl efter det lilla. :) 



Och mycket har jag sett på Lübecks gator dagen efter Nyårsafton men aldrig taket av ett pepparkakshus.


Jag hade inte tänkt att jag skulle skriva någon summering av 2014, utan bara vara framåtblickande men så läste jag Lolls fantastiska årskrönika och kände att kanske kommer jag ändå att skriva en. Loll tyckte att ordet årskrönika var pretentiöst men jag tycker att det känns mer inspirerande att skriva en krönika än en summering. 
När jag sedan började gå igenom vad som hänt under året upptäckte jag att jag inte bara är pretentiös, jag är också oerhört bortskämd. Att sitta här och gnälla över att jag inte kunnat åka till Lübeck över nyår när jag har gjort så många resor och utflykter som jag gjort 2014, det ser inte riktigt bra ut. Kanske blir det ingen krönika ändå... 2014 var ett år i lyx, så kan man väl summera det hela. Kanske ska jag lägga till att jag inte ska gnälla så mycket till mina nyårslöften. 

Månadens musik blir Grand Corp Malade med De fyra årstiderna eftersom vi har dem framför oss nu, alla årstiderna. Nu börjar det. 

Kommentarer

skogsnuvan sa…
ja det är så att när man börjar samla ihop sig och se vad man gjort så har det varit ett bra år för mig också faktiskt. Nu blir jag ju lite nyfiken på Loll och får nog ta och läsa det

Populära inlägg