Insikter

Jag som alltid envisas med att vilja resa bort hela tiden! Ofta tänker jag att jag vill åka till Stockholm och promenera på Djurgården för där är så vackert och idylliskt. Och så är det precis lika idylliskt och vackert här hemma! Tack Hanna och Mio för att ni släpade ut mig så jag fick upptäcka det.

Har också fått för mig att jag ska värna om och sprida mer poesi till folket så från och med nu införs inslaget "Veckans dikt" här till höger på bloggen.

Trevlig midsommar till er alla!

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Det här var ju lite kul. Jag är också hemmablind ibland och just igår gjorde jag en liten resa i min egen skog och inser precis som du att det är vackert runt omkring. När jag åkte tåg förbi Stockholm tänkte jag på vad det var vackert där men när jag kom till ytterområden med sina tråkiga höghus på höghus var jag tacksam att jag inte bodde där. Så otroligt hemskt.
skatan sa…
Jag är en "flaxare" som du vet, har en oro i kroppen ... men kanske inte för att jag inte tycker och ser det vackra hemma. Det gör jag nog. Det är en annan slags oro. Den skall jag ta i tu med nu ... tror jag.

Ha en skön härlig midsommar i din vackra omgivining.

Och tack för dikten ... den fick mig att tänka till.

Kramar!
Hanx sa…
tack själv!
och vilken fin rosa stråle du fick med på den ena bilden. :)

Populära inlägg