Waijld änd kräjsy

- Vi är ju misslyckade människor. säger P när vi svänger ut från ICA Maxis parkering klockan 20:oo i lördagskväll, utan att ha köpt det vi skulle.

Först hade vi tänkt gå ut och äta på Kinarestaurangen på hörnet men sen kände vi att vi inte riktigt orkade det. Istället skulle vi göra sådana där små smörgåsar som vi åt när vi var i Prag men då var vi tvugna att åka och handla. Sagt och gjort. Men när vi väl stod där framför smörgåsmaten på ICA kände vi oss inte alls sugna på mackor längre. Och inte på något annat heller som fanns i denna enorma mataffär.
Så nu befinner vi oss alltså på väg ut från parkeringen, klockan är åtta på lördagskvällen och den annars alltid överfulla parkeringen är nästan öde. Vad vi ska äta ikväll har vi fortfarande ingen aning om.

- Näe, säger jag. Misslyckade tycker jag inte. Vi är bara lite...lite...lite...looose, så där. Lite wild and crazy. Kanske lite ostrukturerade. Men inte misslyckade. Egentligen är det väl skönt att vi inte är så jäkla välplanerade, trots att vi är så pass gamla. På sätt och vis.
- Jo, säger P. På sätt och vis.

Det blir en sibyllahamburgare till lördagsmiddag.
Sedan åker vi hem och korkar upp en flaska vin och tittar på Morden i Midsomer, pensionärernas favoritprogram.
Wild and crazy.

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Ja men då är ni väl i balans. Äta hamburgare som ungdomar och se på tv som pensionärer och ha svårt att bestämma er som en helt vanlig kärring och gubbe
Lisbeth sa…
Härligt Det är ju när man blir äldre man kan göra så. Inte massa krav från andra utan man gör som man vill. Fortsätt vara crazy det ska jag också alltid vara Leva livet så länge kan : Det är melodin
Kramar
Loll sa…
I mina öron låter det helt befriande underbart!

Populära inlägg