Dream harder

"Det går. Det är svårt men det går. Vårda drömmen. Låt inte de vulgära aporna få fatt i den där drömmen. Låt inte trygghetsknarkarna rycka drömmen ur dina händer. Låt inte socialtanter, lärare, kuratorer och avundsjuka vänner få dig att tro att det du drömmer om inte är något värt.
Det är tvärtom. Det du drömmer om är ditt liv. Bli inte en av alla dem som vid fyrtio sitter där halavpackad på radhustrappan och förbannar alla dina chanser du aldrig tog.

Vill du ägna ditt liv åt att skriva om Pisa i sere B, eller om Beppe Signori, eller om Totti, gör det.
För när det kommer till kritan; vem stoppar dig? Oftast du själv.

Du är alltid din värsta fiende.

Låt dina drömmar slå ut som blommor i dina händer."

Så står det i ett inlägg från 090123 på Marcus Birros blogg. Läs hela inlägget på http://www.marcusbirro.se/bloggen/

Själv sitter jag just med en av mina förverkligade drömmar bredvid mig i en vit brevpåse på skrivbordet. Det är ungefär tre timmar sedan jag hämtade ut den på posten men jag har väntat på "rätt tillfälle" att öppna den. Det min bloggbok "Från från fången i cell nr 7" som jag gett ut på http://www.vulkan.se/ som äntligen kommit. Det är ganska kluvna känslor jag hyser inför det där vita brevet. Jag vet att jag kommer att gräma ihjäl mig över layouten som är helt oacceptabel, samtidigt är det ju mina texter tryckta och satta mellan bokpärmar, en bok som jag skrivit helt enkelt, något som jag drömt om så länge jag kan minnas. Jag får väl försöka se det som något jag kan lära mig något av till nästa gång.
Nu ska jag öppna.

Kommentarer

Anonym sa…
Enjoy the moment!!
Anonym sa…
Skogsnuvan säger: Grattis. En härlig känsla måste det vara att sitta med en egen skriven bok i handen.

Populära inlägg