Sur

Skithelg.

Igår skulle jag ha fått drygt tre timmar i sträck vid datorn. Obrutet skrivande i drygt tre timmar är en sällspord lyx. Dags att ta tag i den eftersatta bourgogneboken!
Istället blev det tre timmars kamp med datorn för att över huvud taget kunna öppna dokumentet.
Datorjävel.
Inget suger energi av mig som detta att slåss med datorer. (Vilket väl i och för sig visar hur bra jag har det i livet. Men det är inte det jag tänker på när jag sitter där och hamrar på den förbannade maskinen. Jag tänker på hur Makterna är emot mig. Som om jag är något jävla offer för en jävla dators nycker. Jag avskyr offerattityden. Särskilt när det gäller skitsaker, som det här är. I något slags objektivt tänkanden, är det ju det. Men jag är inte objektiv idag. Idag är jag bara sur. ) Hela helgen är förstörd på grund av de där bortkastade timmarna. Så känns det. Jag kunde lika gärna ha städat igår så hade jag ju i alla fall fått något gjort. För idag finns inga tre timmar att ta igen det på. Idag är det tvätt och skoköp och röjande i ett sovrum där det ska få plats en större säng (som det visserligen är jag som krävt att vi ska köpa) och annat skit som måste göras. Stackars mig.

Och nej, inget Bourgogne blir det i år. Jag förstår er bestörtning. :) Beroende på ovisshet kring jobb, eller snarare semester, och ekonomi och en del annat, blir det inget Borugogne i år.
Och nej, det är inte särskilt synd om mig. Det är inte så att vi ska tillbringa sommaren i en bunker, vi ska åka till Mallorca istället. Det oerhört vackra Mallorca! Men Bourgogne är det INTE och det är i Bourgogne mitt sanna väsen bor.

Skithelg.
Det enda jag skrivit den här helgen är alltså knappt tre centimeters text på Astrid&Alice och detta, över i-landsproblem gnällande inlägg, som bara får mig att se ut som en riktigt bortskämd surkärring. Verkligen bra jobbat.

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Härligt härligt. Inte bara jag som är surkärring och det känns väldigt bra.
Datorer och andra maskiner som inte funkar kan ju reta gallfeber på en mer än allt annat. Så är det bara. Vet precis hur det är. Ibland har man lust att kasta hela maskinen i sjön.

Populära inlägg