Livets orättvisor

Det talas mycket om hur mycket man kan gå ned i vikt bara genom att promenera någon timme om dagen. Själv promenerade jag under dryga två års tid 2 x 40 minuter, till och från jobbet, varje dag. Inte gick jag ned i vikt för det. Det enda jag fick av det var en sned höft och problem med ryggen.

För ett par dagar sedan hade jag en religiös upplevelse på mitt nya gym och bestämde mig för att börja träna oftare. Planerna var att jag skulle ha tagit en tur till gymmet i dag: latmansdagen söndag!
Knappt har jag bestämt detta förrän det här ryggproblemet som jag alltså ådragit mig i jakten på kondition och god hälsa bestämmer sig för att ge mig en rejäl örfil, fast i ryggen, och jag ägnade lördagkvällen åt att byta ställning varje kvart eftersom det var ungefär så länge jag stod ut i samma position.
Makterna vill uppenbarligen inte att jag ska ägna mig åt fysiska aktiviteter.

Ja, ja, jag vet att jag brukar tjata om att du inte kan välja vad som drabbar dig men att du kan välja hur du hanterar det och jag är inte alls bitter. Inte alls.
Jag kommer att välja att hantera detta ryggskott från helvetet med att droga mig till medvetslöshet med värktabletter och äta en riktigt onyttig lunch bestående av fläskfilé, potatisgratäng och pepparsås på kvarterskrogen (dit jag kommer att låta mig fraktas i bil). Därefter kommer jag ligga i min säng och läsa god litteratur.
Nu vet jag ju vad man får för att man försöker göra sig till och ta hand om sin kropp.
Och jag är inte alls bitter. Inte alls.

Kommentarer

Skatan sa…
Ha ha haaa ... visst är livet orättvist!

Kram!
Lisbeth sa…
Jag vet inte om du fått hjälp med något träningsprogram. Vissa saker är ju direkt olämpliga för en ond rygg medans andra kan hjälpa. Har du inte kollat det så gör det så det inte blir till ondo istället för till godo.
Krya på dig i ryggen
Kram
Loll sa…
Ahhh, vet hur det där känns.... om och om igen. Men man reser sig och börjar just, om och om igen. En del av livscykeln uppenbarligen. Hoppas det går över fort! Och unnar dig! Kram

Populära inlägg