Flow och bowling

Golvet i arbetsrummet är äntligen målat. Virginia, som legat i soffan, rökt cigarrer, ätit ost och tänkt på sin roman, har äntligen kunnat flytta upp till sin skrivmaskin och sätta igång. Det saknas lite böcker i bokhyllorna här, och en öronlappsfåtölj, men det är inget som bekymrar Virginia just nu. Hon är på väg in i ett flow. 


Leonard är, som ni vet, en ganska ombytlig natur. Har har en förmåga att så totalt gå upp i något att han nästan inte är kontkatbar, för att sedan överge det fullständigt för någon ny nyck. (Lite som Paddan i Det susar i säven, när jag tänker efter). Det har varit skrivande, fagottspelande, grillning, fotografering. Nu är det bowling. Han hittade en annons i en tidning, där man annonserade efter en tredje medlem i ett bowlinglag. Och nu står han i hallen, på väg till den första matchen i en turnering. Vi får se hur länge det varar. 


 

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Så fin din lilla sagovärld börjar bli. Så duktig du är som får till det så fint. Jag har legat icoronan och varit väldigt sjuk. Lite bättre nu. Hur går det med din nya bok föresten?
Soldansare sa…
Tack, jag kämpar på med mina nya bok. Det går riktigt bra, men långsamt.
Hoppas att du snabbt kryar på dig!

Populära inlägg