Vad hände sen? Kapitel 3

Holländskorna

I Den Helder har de båda holländskorna äntligen funnit sin drömlägenhet. Den ligger högts upp i huset och har ett stort allrum och en gigantisk takterrass. I det stora allrummet håller den av dem som inte har ett adamsäpple på att rolla väggarna ceriserosa. Mitt i rummet sitter den som har ett adamsäpple och vid en symaskin som spottar ur sig cerise volanggardiner som ringlar ner på golvet runt hennes fötter. 

Kvällssolen skiner in genom de gigantiska perspektivfönstren mot takterrassen. På golvet står en cerise laptop och spelar Charles Trenets Boum. Holländskorna sjunger med för full hals fast ingen av dem kan franska. De ser på varandra och skrattar. Hon utan adamsäpple har fått cerisefärg i håret. 
Ingen av dem har varit så lycklig förut,  som det är just nu, i denna stund.



----------

Förra året hade jag en practise som gick ut på att jag varje fredag klockan 15 skulle publicera ett inlägg som handlade om några figurer på en camping. Inlägget baserade sig på två sidor text ur min anteckningsbok. Text som skrevs veckan före den då inlägget publicerades. Det blev 52 kapitel om de här typerna. Har man inte läst dem kan man göra det här.   Nu när det har gått ett tag sedan jag lämnade dem blev jag lite nyfiken på hur det gick för dem efter att de lämnat den där campingen. Så det blev sju kapitel till om Vad Som Hände Sen

Kommentarer

skogsnuvan sa…
bom bom bom här vräker snön ner och utanför är det hundratals bergfinkar som dyker upp nu i ovädret. Tur att jag har vinterdäcken på för jag ska iväg och köra bil idag.

Populära inlägg