Chicken race

Jag hade trott att det skulle vara Laura. Som till slut tröttnade på att vänta på mig och tog saken i egna händer. 
"Tänk att man alltid får göra allting själv om det ska hända något." skulle hon tänka medan hon med ilskna tag strök ut bubblorna på tapetvåd efter tapetvåd.

Men istället blev det Sigrid. Inte för att jag tror att det handlar om att hon tröttnat på att vänta på att jag ska ta tag i renoverandet. När det gäller Sigrid är det snarare så att hon såg de stora vita ytorna och fick en vision. Nu har hon börjat måla stora vilda blommor på väggarna i ankomsthallen. Det blir riktigt snyggt faktiskt.


Chicken race kallas det. Den som kan hålla ut längst, vänta ut den andra. I  filmer som utspelar sig på 50-talet kör de chicken race med bilar. De kör i högsta fart mot ett stup. Den som bromsar först förlorar, är chicken. Så är det i filmvärlden. I dockskåpsvärlden förlorar den som börjar renovera först. Jag är ingen chicken, inte. 
 

















 

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Nog är det väldigt lätt att skjuta upp det som känns gruvsamt. Jag har då slutat med allt som jag absolut inte behöver göra. Det är snöskottning för hela slanten och det tar all min energi och resten blir det till att bära snö. Å vad jag längtar till en skön dag med sol och ingen snö

Populära inlägg