Det är visst nån som är tillbaka

Ja, då var man hemma igen då och känner sig lite så där lagom avslagen som man brukar när man har varit ute och farigt och är tillbaka i den så kallade vardagen igen. Och med tanke på vilket euforiskt rus jag har befunnit mig i de senaste dagarna är det kanske inte så konstigt om det blir lite jetlags-känsla när man kommer ned på jorden igen.

Den sista Lübeck-dagen hade jag Stenmarcks "Jag kommer inte heeeeem i kväll..." på hjärnan tills jag började oroa mig för att jag skulle besvärja planet att störta med sådana sånger. Jag är ju nu en gång evigt vidskeplig när det gäller detta att besvärja lycka och olycka. Och jag var ju ute efter att stanna i Lübeck snarare än att inte komma hem, om ni förstår hur jag menar.
Jag funderade som vanligt på hur det skulle vara att bo här, att gå runt på de här små mysiga gatorna, sitta och skriva på alla kafféer, gå på poetryslam i filmhuset och ... ja, det mesta handlar ju om att jag inte behöver arbeta för min försörjning, så det är väl inte bara geografi det handlar om.

Istället för "Jag kommer inte heeeeeem..." spelar vi Winnerbäcks "Det är visst nån som är tillbaka", det känns lite mer uppåt i melankoli på något vis. Hm, är lite okoncentrerad idag...

Den stora 2009-summeringen kommer i morgon om allt går som planerat. Har ju hunnit fuska lite här genom att läsa alla andras summeringar och årskrönikor men blev bara mer förvirrad; en del har gått igenom månad för månad, en del har skrivit i teman. Herregud, hur ska då jag göra? Jag som är fullkomligt novis i det här med summerande. Sen tänkte jag, att det är ju faktist inte bara nytt år utan ett nytt decenium, borde jag kanske rent av summera hela 00-talet? ka bli spännande att se vad det blir. :)



Kommentarer

skogsnuvan sa…
Skogsnuvan: Är det inte det som är roligt att alla lägger upp det på sitt eget lilla vis. Valmöjligheterna är oändliga. Hoppas nu 2010 blir ett jättebra år för dig

Populära inlägg