Blä!


Det borde vara varningstext på det här inlägget. Det kommer inte att sprida annat än magsyra omkring sig. Det är söndagkväll och det snöar. Två vidriga ting i salig förening och de gör mig riktigt sur och jävlig. Dessutom har jag ägnat dagen, den dyra lediga söndagen åt att röja ut i skafferiet och tvätta. Blä! Men det blev fint i skafferiet. Och det behövde göras. Hittade saker med bäst före datum 2006.



I går var jag också sur och jävlig. Tittade på första programmet av Robinson. Ja, jag erkänner att jag gjorde det.


Tänk vad bortskämda vi är vi västerlänningar. Det var en rejäl kontrast till historien om rugbylaget som överlevde efter flygkraschen i anderna som jag nyss läst om. Där kan man snacka om värdig Robinson.


Och så jag då, som av någon anledning sitter och glor på detta med min von oben-attityd och muttrar sarkastiska och elaka kommentarer. Jag blir ingen bra människa av att titta på Robinson, eller några sådana där program över huvud taget. De plockar fram mina absolut sämsta sidor.


Klockan nio, precis innan ö-rådet, slog vi över till SVT1 och Magnus Ugglas "Var fan är min revy". För att i sista stund försöka frälsa mina själ.

Kommentarer

Anonym sa…
Skogsnuvan tyckte inte om årets "Robinsson". Ska inte titta på det mer. Föresten hur går det med din bok. Jag väntar ju med spänning!

Populära inlägg