Och bara för att bevisa...

att jag inte riktigt är där jag ska vara (alternativ inte har alla hästar hemma) läser jag : "Hemlig process leder till slutet på internet" "VA!?" tänker jag "Herregud vilken nyhet!" Sedan inser jag att det ska stå: "Hemlig process leder till slutet internet."

Bevis två: Medan jag bloggar lyssnar jag på sången nedan om och om igen och tänkter: "Tack gode Gud för fransk musik!" innan jag inser att de sjunger på italienska. Men vackert är det i alla fall så lyssna och njut och bry er inte om om ni inte förstår språket. Det gör inte jag heller, men känslan förstår jag.

Kommentarer

Skatan sa…
Nuuu blir Skogsnuvan glad. Att få höra lite italienskt så här innan det bär av till Sardinien för henne. Och jag, Skatan, också som verkligen älskar italienska även om jag inte förstår många ord. Det är faktiskt ett av mina projekt framöver ... att lära mig italienska.

Kramar!
Anonym sa…
Skogsnuvan: Å så vackert. Jag längtar nu enormt till Sardinien. Kanske jag äntligen får lite sol och får titta på snygga killar,äta god mat. bada i VARMT vatten och lyssna till fin musik.
Skatan sa…
Det känns nästan som att titta rakt in i solen när man besöker dig. Rött och varmt. Eller är det vitt när man tittar rakt in i solen ... eller blir man blind. Varmt och skönt känns det som i alla fall. Kram!

Populära inlägg