Precis så här ser mina planer för morgondagen ut:

Idag låter jag allt vara precis som det är. Idag håller jag inte in magen. Idag sover jag när jag är trött, arbetar när jag har lust, fantiserar när det är dags för att fantisera. Idag planerar jag inte för någon framtid. Idag litar jag på att livet inte är ett problem som måste lösas, styras upp, rättas till. Idag låter jag livet vara där precis som det är, världen är inte en fiende, jag måste inte – genom planering eller annat duktigt fixande och rättande, skydda mig mot den. Idag är jag min egen bäste vän.
Kom dag.
Kom liv.
Kom mage, puta mot himlen, rund som ett leende ansikte.


Texten är hämtad från Bob Hanssons blogg där han som vanligt bara skriver om sånt som är väsentligt. Tänk vilket privilegum att faktiskt kunna göra det. Choklad ska jag stoppa i min leende mage till och med.

Kommentarer

Anonym sa…
Jävlars, vad skönt!
Skatan sa…
Oj... du påminde mig att jag inte hälsat på Bob Hansson på ett tag. Jag älskar Bob nästan lika mycket ... nej, lika mycket som Bodil fast det är henne jag haft "fokus" på på sistone. Nu skall jag genast besöka Bobs blogg. Och du ... Du är också en "hejare" på att skriva så det känns. Kram!
Soldansare sa…
Tack Skatan, det var en STOR komplimang.

Populära inlägg