Lucka 2: Sömngångare

En annan förunderlig och märklig skräck från min barndom var den för sömngångare. Det är lite oklart vad jag var rädd för när det gällde dem. Den enda sömngångare jag träffat på var min kompis U och jag träffade henne aldrig när hon gick i sömnen. Inte var jag särskilt orolig när hon sov över hos mig heller. Jag sov som en sten medan hon gick in i våra garderober nattetid.

Men något som var riktigt otäckt och som höll mig vaken om nätterna var avsnittet av Doktor Krall där hans assistens Rolf gick i sömnen. Tyvärr har jag inte hittat det avsnittet. Istället får vi se ett där Rolf svimmar av skräck, för en lika befängd varelse som någonsin en sömngångare. 

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Den har jag inte sett men kan förstå att det kan bli skrämmande. Jag har bara sett min son gå i sömnen när han var liten men ingen annan men jag gick isömn ett tag. Det var då jag sov naken och varje natt klev jag upp och slängde min förlovningsring i slasken. Jag blev orolig för att jag skulle gå ut naken i byn så jag började lägga en blöt handduk bredvid sängen så jag vaknade när jag klev på den.

Populära inlägg