Nostalgikalendern: Lucka 4

Ämnet Bruce Boxleitner för oss osökt in på serien Familjen Macahan, där han spelar Luke (Seth i piloten). Och visst är Luke en snygging men den riktige hjälten här är naturligtvis Onkel Zeb: Mannen som är så hjulbent att man bara behöver backa in hästen mellan benen på honom när han ska ge sig iväg (Han påminner lite om Johnny Halliday på det viset), mannen som bara behöver visa sig så löser sig den mest hopplösa situation till det bästa.
Se och njut!



Kommentarer

Linda sa…
Alltså, dina nostalgiluckor är ju även (till stora delar) mina, eftersom vi delat liv & öde under ett ansenligt antal år av våra liv. Jag har ingen julkalender i år med luckor att öppna (öppnar jag dotterns chokladkalender blir det nog lynchstämning i huset), så jag använder din nostalgikalender istället för att komma i stämning! Hoppas allt är bra med dig! Själv räknar jag med att bli människan igen efter betygssättningen, alltså omkring den 17/12... Kram!!
Skatan sa…
Jag såg inte Familjen Macahan så mycket ... Visst vet jag vem Onkel Zeb är ... men han väcker inga vibrationer. Däremot Johnny Halliday ... *suck*

Kram!

Populära inlägg