Skräckinjagande positiva händelser

Jag måste vara utsatt för någon ....förföljelse av något slag. Det är min bredbandsleverantör som förföljer mig. Kanske borde jag inte ens skriva om det här ... kanske kommer något hemskt att drabba mig i och med att detta inlägg publicerats.
Jag har mobilt bredband. För några veckor sedan plingade det till och jag fick ett meddelande på min uppkoppling att min försändelse hade skickats från bredbandsleverentören. Eftersom jag inte beställt något blev jag genast på min vakt.
Några dagar senare fick jag ett brev från leverentören att man bestämt sig för att uppgradera mitt bredband och ge mig ett 4G-modem utan extra kostnad. Modemet fanns att hämta på posten (läs: ICA)
"Herregud, de är ute efter mig!" tänkte jag. Ändå gick jag på darrande ben och hämtade ut modemet men såg noga till att ingen förföljde mig på vägen hem. Mot bättre vetande installerade jag det nya modemet som faktiskt trasslade lite i början men nu fungerar utmärkt. Men det var inte över med detta.

I går fick jag ett meddelande från bredbandsleverentören att jag skulle få pengar tillbaka av dem. Det talade inte om varför. Det skulle komma ett utbetalningskort på posten.
Idag kom utbetalningskortet.
Vad menas? Varför vill de inte skinna mig? När kommer haken och i vilken form?
Jag tycker att det är otäckt!

Kommentarer

Skatan sa…
Förstår fullständigt ... för bra för att vara sant ...så nog kommer den där haken ... haken kommer ... haken kommer ...
Znogge sa…
Vissa leverantörer bjuder inte ens på en förkylning. Så lite skumt är det allt...
Loll sa…
Ha,ha! Du sätter luppen på vad vi blivit idag: fullständigt misstänksamma om någon vill GE något och att det skulle vara en skinnare som gör det är helt omöjligt att ens tänka sig: NÄR kommer den FETA jätte räkningen och beviset för att man sitter fast med DEN FETA JÄTTE RÄKNINGEN i minst TRE år för det STÅR så på kontraktet som man inte visste att man skrivit på.

Ja nåt riktigt skumt är i görningen!!! Watch out!
Soldansare sa…
Funderade faktiskt på om jag verkligen skulle lösa ut de där pengarna snålheten bedrog visheten :) Nu väntar jag bara på den riktiga, den stora fakturan...

Populära inlägg