Det är klart att du ska ha en blogg!

Det var P som sa det. Jag vet inte varför jag drog mig för det, jag har ju alltid tyckt om att skriva. Men som vanligt behövde jag någon som sparkade iväg mig i rätt riktning för att det skulle hända något. Det är irriterande och pinsamt och...irrterande att det ska vara på det sättet.
Ofta är det P som sparkar. Den mystiske mannen P som dagen till ära får en helt egen etikett här på bloggen. Jag har honom att tacka för mycket.
Det är tur att han inte läser den här bloggen han en gång var så angelägen att jag skulle ha, så att han ser hur väl jag talar om honom, för då skulle han bli fullkomligt odräglig.

Själv undrade jag lite vad jag skulle ha att skriva på en blogg.
Sedan dess har det blivit 674 inlägg här på Eldklotter
41 inlägg i läsbloggen Soldansaren läser...
54 inlägg på Astrid och Alice -blogg
Jag har gjort sidor om diverse smultronställen som till exempel Bourgogne, Rhodos osv. och lagt ut ett galleri där jag visar bilder på ett fotograferat päron!
Innan dess bloggade jag friskt i nästan två års tid på annat håll där jag för sex år sedan - på dagen -publicerade mitt första trevande blogginlägg.

Det har helt enkelt varit ett jädra pladdrande på mig i sex års tid, så man kan väl säga att hämningarna har släppt. Numera är jag helt hämningslös och funderar inte särskilt mycket på vem som kan ha intresse av att läsa det jag skriver. Jag är kvinnan som skriver vad som faller henne in. Nästan.
Vill man inte läsa här så kan man ju gå vidare till någon annans blogg, det finns ju flera.

Men idag håller jag med P; Det är klart jag ska ha en blogg! Och därför tänkte jag lite kaxigt fira mina sex blogg-år med ett hejdundrande fyrverkeri. Eftersom det är miljöfarligt med fyrverkerier tänkte jag återanvända nyårsaftonens. Men tydligen hade jag varit för kaxig i det här inlägget för Blogger hade bestämt sig för att göra någon märklig ändring just nu och jag inte kan lägga in filmer. Så det får väl räcka med att jag återanvänder en bild på en flaska bubbel då.
Högmod går före fall.




Kommentarer

skogsnuvan sa…
Vilken tur att du kom över din prestationsångest och började skriva blogg. Den har jag minsann haft glädje av i flera år nu. Jag tror att du var en av dom första bloggarna jag läste när jag började blogga själv. Först hade jag blogdog men det var så ynkliga bilder så jag gick över till den jag har nu.
Som du skrev så behöver du en spark i ändan så nu kickar jag till för att äntligen få dig att skriva klart din bok som säkert är nästan klar vid det här laget.
Om vi bodde lite närmare varandra skulle jag komma och i verkliga livet skåla in ett nytt bloggår för oss alla i din bubbeldricka. Kram och tack för att du finns med dina härliga bloggar. Gillar dig
Soldansare sa…
Tack snälla Skogsnuvan och vad jag önskar att du bodde närmare så vi kunde dricka det det där bubblet. Jag tror att vi skulle ha mycket trevligt.
Jag var också med på blogdog men det kändes lite trångt. Men det var där jag hittade dig och din fantastiska värld. Tack för att du finns och delar med dig av den.
Lilla Blå sa…
Yes, det är klart att du ska fira!!! Jag firar med dig, en dag efterår. Stort och innerligt grattis! Hep hep
Lilla Blå sa…
Efteråt heter det... F'låt.
Loll sa…
GRATTIS på sexårsdagen något försenat. Jag älskar att du skriver att du skriver hämningslöst numer. Det är så skönt när man nu väl ägnar sig åt sånt här att skita i att ta hänsyn hit och dit och bara släppa ut det som komma vill. SKÅL på din sexårsdag för det! Kram
Skatan sa…
GRATTIS! Håller med Skogsnuvan (och de andra också förstås) helt och hållet. Jag gillar din blogg väldigt mycket och dig i bloggen. Vilken härlig dikt du har skrivit som Veckans dikt. Den har nog gått Skogsnuvan förbi ... ha ha ...

Kram!

Populära inlägg