Nä nu…


...måste det sägas. Jag har försökt att behärska mig länge men nu går det inte längre. Det är för övrig inte nyttigt att hålla inne med för mycket upprördhet. Man kan få problem med kranskärlen till exempel. Så nu kommer det:

Jag tycker faktiskt att det är en jäkla överdriven pseudohändelse, ja faktiskt riktigt äckligt med svettiga människor i guldfärgade kräfthattar som skriker in i tv-kameran så att snor och svett och saliv stänker ända in i mitt vardagsrum där jag sitter och försöker äta frukost:

”JAAAAA! Fy, fan vad gött! Vi har kämpat som fan för det här och vi står upp och krigar hela vägen! Fy, faaan vad gött, asså! Jag är så stolt!”

Förlåt, men jag är så ointresserad och jag är så äcklad. Jag vill inte har er till frukost! Jag vill inte ha er i min TV!
Jag måste faktiskt säga ifrån nu!
Jag måste slå näven i bordet!
Jag måste byta kanal omgående, det är vad jag måste göra!

Kommentarer

Lisbeth sa…
Måste bara få säga att det är befriande att läsa om en kvinna som uttrycker det hon känner. Det är mycket här i bloggvärlden som är sockersött. Ja så klart man kan strunta i att läsa men man går på det i ett i ett. Jag är ju som dig när det gäller firande hit och dit. Man ska göra som man vill det är det viktiga och samma sak med tv: Man behöver inte tycka att det andra står upp för är bra. Fortsätt du med dina tanakr De är uppfriskande
Kram
skogsnuvan sa…
Klart att du ska riva och dessutom byta kanal och hoppas att det är något mer smakligt till frukost än det du ser. Så var förbannad du. Det har man banne mig rätt att vara.
Loll sa…
Ja, byt omgående kanal, eller förresten. Sätt på radion i stället. Vill du inte ha tal rekommenderar jag P2 klassisk förmiddag. Sen kan man njuta frulle i lugn och ro. Har läst ikapp lite så jag säger ett försenat välkommen hem. Kram!
Skatan sa…
Va´äääckligt !!!

Populära inlägg