Vart man vänder sig


Till och med in i San Remos bedårande gränder hade han hittat: David Lagercrantz och hans omdiskuterade bok.



Och på El Corte Ingles i Palma fick den länge efterlängtade det största utrymmet. 


Medan Isabel Allende fick nöja sig med en lite mindre pall...


... och nobelpristagaren Ohran Pamuks nya bok fick dela bord med flera andra. Jag tror faktiskt bara det fanns fem exemplar av hans bok.

Men jag är ledsen Lagercrantz jag kommer inte att läsa den här boken. Jag tycker helt enkelt att det känns lite väl spekulativt att fortsätta på någon annans författarskap. Men det verkar å andra sidan som om du klarar dig bra utan mig.

Kommentarer

Lisbeth sa…
Godmorgon och tack för dina kommentarer. Jag är så dålig nu för tiden på att kommentera andra fast jag läser bloggar. Livet är lite som Karlssons klister.Jag kommer till hälften men sedan händer något. det liksom inte "brinner" ihop det där klistret. Jag ska inte heller läsa boken som du skriver om. Jag har sett en del intervjuer med honom och förstår tankesättet men accepterar det inte. Försöker tänka hur jag skulle ha sett på det om jag gått ur tiden och någon fortsätter mitt livsverk. Det blir ett rungande nej
Önskar dig en fin helg
Kram
skogsnuvan sa…
Så fint skrivet det där var. Skrev ett jättelångt inlägg för några timmar sedan men ibland försvinner texten när jag försöker skriva till dig. Vet inte varför.I vilket fall så var det ett helt underbart inlägg. Tänk att alla har så bråttom så att när någon inte har någon brådska så märker man det.

Populära inlägg