Twitter

Denna helg har det stått om twitter vart jag vänt mig. Twitter är, om jag förstått saken rätt, att blogga med korta meddelanden gjorda från en mobiltelefon. Här har jag alltså gått omkring och twittrat utan att veta om det. Eller kanske måste man twittra på www.twitter.com för att det ska gillas. Och skriva ett meddelande varje gång man ätit en ostsmörgås eller bytt kanal på tv:n. Jag är lite osäker.

Det är som när jag köpte den dator jag skriver på i denna stund. Försäljaren undrade om jag renderade mycket bilder.
- Nja, lite grann. svarade jag för jag ville ju inte verka helt bakom.
När jag kom hem slog jag upp "rendera" i Svenska Akademins Ordlista. Där stod:
"inbringa, avkasta, åsamka"
Inbringa bilder. Avkasta bilder. Åsamka bilder.
Jag vet fortfarande inte om jag renderar bilder över huvud taget men jag håller det inte för allt för osannolikt.

Det var förresten trevligt att försäljaren talade med mig trots att P var med. När jag köpte datorn som jag hade innan den här var vi i en butik där försäljaren hela tiden vände sig till P trots att vi gjort klart från början att det var jag som skulle ha datorn. Ändå fortsatte han hela tiden att berätta för P att "då kan du göra det här och det här" mig ignorerade han fullständigt.
Vi köpte datorn i en annan butik.

Kommentarer

Anonym sa…
Skogsnuvan säger: Min son och jag gick omkring och tittade på dator till mig i somras. Vi var in på fyra ställen. På tre ställen vände sig du unga försäljarna till min son fast det var jag som skulle ha den. På fjärde stället (som dock var lite dyrare) pratade killen med mig som om jag var en människa. Hurra. Gissa var jag handlade.

Populära inlägg