Hurra, hurra, hurra!

... för idag är det Lise-Lottes födelsedag! Och då spelar vi Perssons Pack eftersom jag vet att hon också gillar detta "pack som är mer än vissa tror", precis som jag.








För mig är Perssons Pack också förknippat med att åka i en nedcabbad Alfa Spider i bergen ovanför Italiens liguriska kust i kvällningen. Så Lise-Lotte (Vem som helst är naturligtvis välkommen att prova): Luta dig tillbaka, sätt hårtorken mot ansiktet - så att du känner den varma vinden i håret- tryck på Play, blunda och föreställ dig bedövande vackra landskap, hissnande stup och hårnålskurvor, blomdoft och gamla förfallna medeltidsfortifikationer på kullarna, ackompagnerade av Perssons Pack. Det kan inte blir bättre!

Okej, det hade kunnat bli bättre om jag hade lyckats lägga in den inspirerande bilden av de liguriska bergen som jag ängat tio minuter åt att försöka lägga in, men internetuppkopplingen kolapsar så fort jag försöker så det är helt enkelt bara att använda fantasin!

Kommentarer

Lisbeth sa…
Bra ide det med hårtorken. Är väl ingen stor fan av "Packet" men lever med en man som bara älskar dom. Varje gång vi är i hans hemtrakter berättar han livfullt om tiden med deras låtar. Jag låter honom hållas för dom är ju rätt ok
Ha en fin lördagskväll
skogsnuvan sa…
Med den beskrivning är det verkligen inte svårt att se sig själv uppe bland bergen med blomdoft och vinden i ansiktet. Jag blundar och minns för precis det har jag varit med om även om det var länge sedan. Jag blir så nostaligsk. Ett bevis för din enoma förmåga att uttrycka dig.
Lise-Lotte sa…
Du, jag hade missat detta inlägg! Såg det först idag...
Vilken ära, miljoner tack och miljoner kramar till fina du!

Populära inlägg