Bloggare mår psykiskt bättre!

... står det i Språktidningens senaste nummer. Det är en israelisk studie som kommit fram till detta. Fast det visste vi väl redan, eller?
Bäst är det om man låter läsarna kommentera inläggen. Näthatet är inte alls så stort, responsen är oftast positiv. De testgrupper som bloggade om sina egna sociala svårigheter fick goda råd och stöttning av sina läsare.
Så nu är det belagt, alltså. Det jag redan erfarit. Nätet är inte enbart av ondo. Många fina människor rör sig där.

Samtidigt är jag just nu irriterad över att ha ett kvitto på en gjord beställning, ett kontoutdrag som säger att pengar dragits för beställningen men bara en mailkundsupport som inte svarar att vända mig till angående att varan uteblivit. Sådant är inte bra för den psykiska hälsan.

Men oftast är det positivt. Som sagt.

----

Provade ju att vara lite våraktig i här i bloggbakgrunden, men fann att jag trivdes bäst i vintervärlden. Den känns renare på någotvis. Och då menar jag rent bildmässigt, Skogsnuvan

Kommentarer

Lisbeth sa…
Jag mår superbra av att blogga men de dagar när det känns tungt för det händer då avstår jag. Bloggen är för mig en glädje och det tänker jag inte låta gå mig ur handen Jag älskar dina bakgrundsbilder. Det lever sitt eget liv och berättar sina berättelser.För och nackdelar ja men mest för.
kram
skogsnuvan sa…
Jo visst är det så roligt att prata med nya människor (fast dig har jag ju haft i flera år) De blir ens vänner och jag har träffat några av dom och alla känns precis som dom varit i sina bloggar. Att någon utifrån ser på ens liv och ser det med nya ögon gör att man kanske även själv ser sådant sm man varit hemmablind för så viss är bloggandet en glädje

Populära inlägg