Luftficka

Jaha, den här kärringen blev kvar hemma den här påsken. Hon kände sig så trött och tung att hon inte ens vågade prova kvasten i torsdags. Det hade ju sett ut om kvasten gått mitt itu och hon hade kraschlandat med huvudet före i sandlådan här ute på innergården. Något för grannarna att prata om till påskmiddagen. Och kanske längre än så...

Men idag släpade jag mig faktiskt ut på en promenad och njöt av vårblommorna, hundvalpar och katter längs favoritrundan.

Ska ju snart ut och flyga i alla fall.
FREDAGEN DEN TRETTONDE! bär det iväg. Gud vet vart det barkar, med tanke på datumet men på biljetten står det Barcelona.
Ni som har följt mig ett tag vet ju hur mitt, inte helt sunda, förhållande till detta med vidskepelse ser ut.
Ni andra kan ju ta reda på det här och här och förmodligen på ett antal andra ställen här på bloggen men det riskerar ju att bli tjatig.
Av någon anledning är jag nästan bara sjukligt vidskeplig när det handlar om resor. ( I andra fall är jag mer balanserat vidskeplig.) Kanske för att jag tycker att det är så fantastiskt att jag har möjligthet att resa så mycket som jag har och med ett så bra sällskap, så att det känns som att någon gång måste jag betala för att jag har det så bra.
Så att ge sig upp i luften fredagen den 13 känns verkligen som att utmana makterna.
Nå, det må gå hur det vill!

Så länge önskar jag er en fortsatt trevlig påsk, allihopa!

Kommentarer

Lise-Lotte sa…
Miss under standing.. trodde du skulle åka den 30:e mars.. Fel av mig! <Hur som helst, så hoppas jag du får (och P) en underbar resa!! Kram kram
Lisbeth sa…
Bra jobbat man måste utmana sig själv för att få lite utveckling. Låter skönt att landa i Barcelona. Jag åkte inte heller någonstans. Blev liksom inte av. Den här påsken har jag lagt lite åt sidan men nästa år då.....
Ha en fin fortsättning på påsken
kram
skogsnuvan sa…
Vet hur du känner inför flygning och så fredagen den 13-de. Just därför kommer det att gå hur bra som helst. När man förväntar sig det värsta kan det bara bli bättre än vad man trodde.

Populära inlägg