Men...

... så när man precis har skrivit att man är en dålig bloggare och går här och känner att man faktiskt inte riktigt har något att säga och "är det slut nu" så upptäcker man att man har fått en award av sin goda grubblande vän (jag var tvungen att kolla en extra gång att det verkligen var till mig) och då blir man ju genast upprymd och inspirerad igen. Vi tackar för detta!

Skickar awarden (som det heter i försvenskning :) ) vidare till Skatan och Skogsnuvan
fast jag vet att ni har fått den redan men ni förtjänar den ju en gång till! Skickar också vidare till Stora B Hanx Loll Lilla Blå samt Lillian som alla också är välförtjänta bloggawardare.
I awarden ingår, om jag förstått saken rätt, att "avslöja" sju saker om sig själv, så här kommer de:
- Jag utger mig för att vara vänsterhänt medan det enda jag egentligen gör med vänster hand är att skriva och hålla i skeden. Klippa, ta enhandslyror (jag tar aldrig enhandslyror), öppna burkar osv gör jag med höger hand.
- Trots att jag har jobbat i telefon i snart sju års tid och inte drar mig för att ringa besvärliga samtal i jobbet blir jag alldeles stressvettig när jag ska ringa folk som jag kallar mina vänner. Tycker nästan att det är lite komiskt men kanske är det något mycket allvarligt.
- Jag har aldrig någonsin haft en cigarett i min mun. När alla andra började röka för att se tuffa ut drack jag te för att se intellektuell (och jag behövde hjälp för att stava till det ordet!) ut.
- Jag läste latin i två år på gymnasiet på grund av Asterix-serierna. Alla övriga karriärval har skett på liknande grunder.
- Den första bok jag någonsin lånade på ett bibliotek var Petter och hans fyra getter. Detta var också Ps favoritbok när han var liten. Ett tecken?
- Jag drömmer fortfarande mardrömmar om höga vågor efter min "drunkningsolycka" i Turkiet förra året. (Ingen annan utom jag tyckte att jag höll på att drunkna, för övrigt.)
- Jag har tagit silvermärke i luftgevärsskytte, sittande med stöd.
Det ni.

Kommentarer

Skatan sa…
Tack tack tackar allra ödmjukast! Jag blir glad och känner mig hedrad att få dela den med Skogsnuvan, Stora B, Loll och Lilla Blå som jag känner och Hanx och Lillian som jag genast skall lära känna.

Massor av kramar till dig ... en av de mest personliga och bästa bloggare jag känner bland alla mina jättebrabloggarvänner.

Kram!
skogsnuvan sa…
Tack så mycket för den avarden. Jag är också vänsterhänt kan jag bara snabbt berätta.
Ta åt dig och känn att du verkligen är jätterolig att läsa.
skogsnuvan sa…
Tack så mycket för den avarden. Jag är också vänsterhänt kan jag bara snabbt berätta.
Ta åt dig och känn att du verkligen är jätterolig att läsa.
Soldansare sa…
Tack ska ni ha, mina raringar!
Neo sa…
massa tack från mig också!

ses snart? pizzadejt? promme? fika? :)

*krama*

Populära inlägg