Det är ingen ordning på den här bloggen längre.

Jag har tappat greppet. Glömde ju till och med att byta veckans dikt förra helgen! Vilken kulturskymning det måste ha rått ute i landet.
Det är det där jävla livet som kommit emellan igen. Och den där jävla tiden som inte räcker till som vanligt. Och då talar jag inte om de där två timmarna det tog mig att installera drivrutinerna för att överföra bilder från min nya mobil till datorn. Jag talar inte om det för jag orkar inte. Men måste ändå säga att det faktum att det tog två timmar säger mer om drivrutinerna än om mig, så det så. Jodå. Förutom dessa onämnbara timmar har veckan ägnats åt att avtacka arbetskamrater och besöka mamma på sjukhuset där hon blev längre än det var tänkt för sina tester. Allt under det att projektet ”Från lagerlokal till trivsamt hem” fortlöper här hemma. Skänkjäveln är ju ihopskruvad och den stora vulgo-tv:n är uppackad och invigd. Den är så stor att vardagsrummet inte är långt nog för att vi ska kunna sitta på lagom avstånd för att få bra bild! Behöver jag säga att den är inköpt av en man? Fönstren är dock fortfarande otvättade och julgardinerna är fortfarande uppe... I lördags var det partaj med jobbet och Jerry Williams och idag kom vi äntligen i väg till svanarna. Ni får väl avgöra själva vilka ni tycker låter bäst:



Själv lutar jag nog mer åt svanarna även om kvalitén på klippet har en del övrigt. På plats fanns i alla fall 3772 sångsvanar, 3 mindre sångsvanar men inte en enda knölsvan, enligt en nästan bortregnad text på en whiteboardtavla. Att samla vårtecken innebär att man ibland måste ge sig ut i hällregn. För övrigt är mina julgardiner inte särskilt juliga. De är vita med röda blommor som man, om man anstränger sig lite, skulle kunna ta för flitiga lisor.
Och istället för att sitta framför sin vulgo-tv och titta på Grannfejden rekommenderar jag att man läser veckans dikt. Även om radindelningen inte blev som den skulle.

Kommentarer

Ingela Pling sa…
Hej kära gamla humanist klass kamrat!

Känner mig manad att lämna en liten hälsning för jag tycker så mycket om att läsa din blog. Rolig och tänkvärd!

Kram Ingela
skogsnuvan sa…
Om allternativet till att blogga är Jerry och tusentals svanar så förstår jag vad du väljer. Man behöver inte skriva ofta huvudsaken är att man lever och njuter av livet och våren.
Det är bra nog att du skrev idag. En härlig läsning i vårens tid.
Loll sa…
Jag är med dig, heller veckans dikt än vulgoburk!Jag har motstått och motstår envist platta apparater. Generellt./Loll

Populära inlägg