Flyttkort

 
 
 
Så har de äntligen anlänt! Ja, det var faktiskt ett tag sedan de kom men de ville inte riktig annonsera sin ankomst innan de landat ordentligt i det nya hemmet. Nu är de alltså redo att presentera sig: Herr och fru Mason (Leonard och Virginia) och deras husfru Laura. Jag är faktiskt lite osäker på vilken titel hon har, Laura. Hon är inte direkt en person som man frågar om sådant. Ni skulle ha sett hur hon såg ut när jag erbjöd henne mina gamla, orangea Lundby spis att laga mat på medan jag letar efter den perfekta AGA-spisen. Hon behövde inte direkt svara med ord för att jag skull lägga ned den i lådan igen.
 
Ingen av dem verkar vara så bekymrade över att det inte är målat och tapetserat ännu. Bristen på kokmöjligheter verkar inte heller vara något problem. Jag vet faktiskt inte hur Laura löser det hela men jag lämnar det åt henne. Leonard och Virginia verkar nöjda med att salongen är möblerad för deras litterära tisdagsträffar och att deras arbetsrum är försett med åtminstone ett skrivbord än så länge. De tycker att det är självklart att Laura ska ha den bästa sängen. Leonard brukar sova på chesterfieldsoffan. De tror att de kommer att trivas. I alla fall är de artiga nog att säga så.
 

Kommentarer

Lisbeth sa…
Nu vill jag verkligen lära känna dem på bilden. Jag satt och funderade på vilket årtionde jag hamnat i. Tänkte tanken på att om det är ett tag sedan kan man nog tänka sig att leva lite spartanskt beroende på vilken krets man tillhör. I dag skulle de genast skrikit och krävt omgående renovering och absolut en spishäll
Spännande det här blir
Måste bara säga att jag älskar iden med kassen som man köper begagnad. Borde vara något för Erikshjälpen
Kram
skogsnuvan sa…
Å så fina dom är. Önskar att jag fick vara med att leka för jag har aldrig lekt med dockor när jag var liten. Med tre bröder blev det helt andra lekar ska du veta.
skogsnuvan sa…
Jag blev lite ivrig när jag läste att du också tycker om Rosmunde P och det är säkert samma film och vad bättre är jag har 6 filmer till och jag älskar miljööerna. Alla är efter hennes böcker som är mina favoriter. Vilka miljöer och vilka kläder ooh vilka trädgårdar. Jag skulle också vilja åka dit. Kul att du tycker osm jag.
skogsnuvan sa…
Rosmunde har skrivit några väldigt bra men också mindre bra böcker.
Midvinter och Vägen hem var bra och så en liten tunn bok som heter Vildhonung

Populära inlägg