Jacuzzi Del 5

 Höstföljetong

Det var chefen för hårproduktsfirman där hennes man jobbade som hade ringt och berättat vad som hade hänt.  Han hade haft det svårt och inte riktigt vetat hur han skulle lägga orden.  Det hade tydligen varit något fel med elen, en felkoppling av det nya bubbelbadkaret som gjort att när bubbelfunktionen slagits på hade vattnet blivit strömförande.

   ”Er… er man… han måste ha avlidit omedelbart.” Hon hade hört hur chefen för hårproduktsfirman svalde i andra änden av luren. ”Han led inte… tror de.”

   ”Jag kan inte tro att det är sant.” hade hon sagt utan att tänka sig för.

   ”Nej, det här är ju inget som någon i sin vildaste fantasi kunde föreställa sig att det skulle kunna hända.” Orden hade runnit lättare när chefen for i väg i sin egen förvåning men sedan erinrade han sig att han ringde för att meddela ett sorgebud och började stamma igen. 

   Hon förklarade inte för honom att det var tanken att hennes tråkige man skulle göra något så extravagant som att ligga och bubbla i ett bubbelbadkar som hon tyckte var så osannolik.

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Där ser man. Det mesta oväntade kan hända vem som helst och var som helst. Undrar hur det går för änkan. Jag får väl veta när du skrivet mer.

Populära inlägg