Finns det ett liv efter pingvinen?



 
Hittar ni pingvinen på bilden?




Sista morgonen med pingvinen. Nu har den stått färdigt bredvid sitt elskåp och jag behöver inte längre oroa mig för dess väl och ve. Men det känns lite sorgligt också, som ett avsked.
Och vart kommer den egentligen att ta vägen nu?

Herregud, dockskåp och pingviner! Vad ska folk tänka? Men jag avhöll mig i alla fall från att spela Niklas Strömstedts Sista morgonen i inlägget, det lät inte riktigt bra när jag provade...

Sen undrar jag varför jag himlar lite med ögonen åt medelålders män som leker med tåg medan jag själv leker med dockskåp utan några som helst hämningar. Det låter som det där med att se stickan i sin broders öga men ha dålig koll på bjälken i sitt eget, som det står i Bibeln. Men jag har lite svårt att likställa ett stiligt dockskåp med en bjälke förvisso.

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Vet du vad. Jag tror att vi alla behöver leka lite mer, vi leker ju bara med olika saker. Just nu leker karlarna här jägare och har styrt ut sig med speciella jaktkläder och bara pratat jakt och jakt och jakt. Jag för min del lurar dom på fel ställen i skogen så dom inte ska hitta lilla gulliga björnen
Lisbeth sa…
Jag älskar ditt docksskåp. När jag läst din berättelse började jag fundera på om det dina vänner som flyttat in och att du också bor där. Jag hoppas att jag får läsa mer och du om inte pingvinen har någonstans att bo kanske den kan få bo där.
Ha ett fint slut på veckan
kram

Populära inlägg