God Jul!

Julefrid önskar jag er alla med stans bästa krubba som finns hos frisören på Järnvägsgatan. Den tar upp halva hennes salong. Vilket jobb hon gör! Här finns heliga familjen, Noak och arken, pingviner och pandor, japanska fiskare, savannens alla djur, flera kyrkor, keramiker och bönder. För att bara nämna en del. Allt i olika skalor. Precis som det ska vara i en krubba. 
God jul!






 

Kommentarer

skogsnuvan sa…
Nu vill jag titta in och önska dig ett gott nytt år och att det nya året blir bättre än det här skitåret med krig och elände och massor med snö, Undrar lite blygt hur det går med din nya bok? Blir den klar det nya året tro? Jag hoppas att det blir ett bra år och att vi alla får vara friska och krya och får njuta av att det blir en tidig vår i alla fall. Ärligt talat är jag redan grönless på vintern Att få snö och vinter i oktober är för jävligt och när jag hör om folk som går på gym så blir jag rent förbannad och önskar att jag fick sätta dom att bära ved och skotta snö och göra någon nytta med kroppen. Lätt att säga att det är härligt med snö. Jodå på julkort. Du är en av dom bloggvänner jag har haft länge kanske förutom Ingrid på Gotland den jag haft längst. Fint känns det.
Soldansare sa…
Gott nytt år till dig, kära Skogsnuva. Jag började blogga 2007 och hittade nog dig ganska direkt. Det är några år sedan nu och du känns som en gammal kär vän, trots att vi aldrig setts i den så kallade verkligheten. Jag går ju på gym, som du vet, men skulle aldrig palla att bära ved och skotta snö som du, så vi gymmare är ena riktiga veklingar, det är sant. :) Nästa år tar krigen slut och snön smälter, det önskar jag. Och tänk om jag kunde bli klar med min bok och den blir en riktig best seller till 2025, för då behöver jag hitta en annan form av försörjning än den jag har nu. Men hoppas och önska kan man ju alltid.
Varma kramar och förhoppningar inför 2024

Populära inlägg