En paradisblommas död

Om man, som jag, ständigt letar tecken, och tolkar in att bagateller som händer egentligen betyder något annat, förstår man varför jag börjar gråta när min paradisblomma plötsligt dör. Nu stundar verkligen onda tider. (Andra kanske skulle säga att denna överdrivna reaktion tyder på mental utmattning.)

Dessutom var kyrporten stängd och låst senaste gången jag skulle gå in och tända ljus. Stängd fast det stod att det skulle vara öppet. Som om det var stängt just för mig. Onda tider stundar, alltså. 

Och så händer det ändå, fastän och trots allt en massa bra saker. 

Nu förstår jag verkligen ingenting.

Nu är undergången verkligen nära.



Kommentarer

skogsnuvan sa…
Nåja om det är förebud när någon blomma där så går det nog åt helvete lite till mans för blommor dör lite då och då. Jag har satt frön och vi får väl se hur det går med det. man kan alltid hoppas. Världen ser hemsk ut just nu och inte ens i Sverige år det som vanligt. Jag hörde på radion att det är så illa ställt så man börjar dra in på maten på äldreboenden och gamlingarna bara ska få en halv mack istället för en hel. Har du hört. Jag är ju gammal nu och det värsta man kan tänka sig är hur det ska bli om man ska behöva komma på äldreboende och inte ens få mat. Nog kan man bli ledsen för mindre. Att lägga ner massor med pengar på krig och vapen och annat skit går bra men att värna om äldre och barn finns det inte pengar till. Usch säger jag bara.

Populära inlägg