Bemanninsgsföretagen del 2


Förbannelsen verkar vara bruten och jag är numera registrerad hos tre bemanningsföretag. Inte hos AF (Trodde aldrig att jag skulle känna mig så nedbruten av att inte passa in i den vedertagna statistiken. Kanske har De trots allt "fått mig" till slut.) och definitivt inte på den bemanninssajt som jag slagits med på luncherna tidigare. Men den ska inte tro att jag har gett mig ännu även om den sista fajten gick till sajten ifråga.


Den ägde rum i torsdags kväll då jag bestämde mig för att jag skulle vara lugn och harmonisk och avslappnad medan jag skrev in mig. Jag menar, hur svårt kan det vara!! Jag skrev och skrev och plötsligt slutade sajten att gå med på att skriva Å, Ä, Ö. Den skrev en massa andra krumelurer istället. Jag djupandades och försökte komma ihåg att jag var lugn, harmonisk och avslappnad och skrev istället i ett word-dokument och kopierade in texten i sajten. Det gick den med på och vi jobbade vidare i bistert samförstånd en stund. Sedan hade jag fått det kloka rådet av min folkilskna kamrat att SPARA emellan momenten. Så jag SPARADE och då hoppade sajten över ett moment. Jag försökte naturligtvis att gå tillbaka till det momentet och loggades då omedelbart ut från sidan. Jag loggade in igen bara för att upptäcka att inget av det jag SPARAT hade SPARATS. Folkilsk är inte rätt uttryck för att beskriva mitt tillstånd denna stund. Använder vi ordet oxtokig börjar vi närma oss.


Men nu är jag alltså där. Nu är jag prydligt registrerad som en åtminstone relativt balanserad medborgare i diverse civiliserade register och jag vågar tro att förbannelsen är bruten nu. Trodde att det skulle infinna sig något slags lugn då men jag känner det mest som om jag ligger på golvet och kippar efter luft.

Kommentarer

Hon som snart är tillbaka på andra sidan skrivbordet sa…
Attans, inget bra tips det hör jag! Lyssna inte på mig nästa gång. Skönt att det gick bra till slut!
Anonym sa…
Skogsnuvan: Nu kommer jobben att trilla in på löpande band och du kommer att få fullt upp med att välja (hoppas jag i alla fall) Lycka till. Fast nu när din bok kommer att bli en bestseller så kanske du inte behöver jobba mer.
Skatan sa…
Frustration var väl bara förnamnet kan jag tänka mig. Känner igen mig. Har anmält mig till AF men bara försööökt registrera mig och gav upp direkt. På fredag är det nån slags möte och tills dess måste jag väl ha gjort ännu en kraftansträngning. Jag är inte lika uthållig som du. Kramar

Populära inlägg